Συνταγή: Άννα Ναθαναηλίδου
Φωτογραφία: Πέτρος Ανδριανόπουλος
Αποθήκευση για αργότεραΥλικά
- 1 φάκελος άνθος αραβοσίτου βανίλια
- 1 φάκελος άνθος αραβοσίτου σοκολάτα
- γάλα και ζάχαρη όσο αναγράφεται στις συσκευασίες του άνθους αραβοσίτου
- 3 σοκοφρέτες + 2, για γαρνίρισμα
Διαδικασία
Ετοιμάζουμε την κρέμα άνθος αραβοσίτου βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της. Κάνουμε το ίδιο με την κρέμα σοκολάτα. Μοιράζουμε σε 8 ποτήρια την κρέμα βανίλια και την αφήνουμε να πήξει ώστε να κάνει κρούστα στην επιφάνεια (περίπου 1 ώρα). Θρυμματίζουμε τις 3 σοκοφρέτες στο μούλτι και πασπαλίζουμε την επιφάνεια των κρεμών. Αδειάζουμε από πάνω τη σοκολατένια κρέμα. Για γαρνίρισμα, σπάμε από πάνω τις 2 σοκοφρέτες. Καλό είναι να βάλουμε τα τράιφλ σε ποτήρια που έχουν ποδαράκι