Υλικά
240 ml ρόφημα τσάι μαύρο, κρύο
300 γρ. ψίχα ροδάκινου
200 γρ. γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό
70-90 γρ. ζάχαρη, κατά προτίμηση καρύδας (σε όλα τα σούπερ μάρκετ)
Διαδικασία
Χτυπάμε πολύ καλά όλα τα υλικά στον πολυκόφτη μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα.
Το μοιράζουμε σε 6 ειδικές θήκες για παγωτό ή γρανίτα.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.
Μυστικά
Ειδικές θήκες για παγωτό ή γρανίτα βρίσκουμε σε όλα τα καταστήματα με οικιακό εξοπλισμό, αλλά και στα μεγάλα σούπερ μάρκετ.