Ένα εξαίσιο, ελαφρύ ελληνικό γλυκό της στιγμής! Γιαούρτι στραγγιστό, σταφίδες, λίγες ρώγες σταφυλιού, καρύδια, πετιμέζι και λίγη κανέλα και έτοιμο.
Υλικά
600 γρ. γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό
1 κουτ. σούπας κανέλα
4 κουτ. σούπας σταφίδες
1 φλιτζάνι ρώγες σταφυλιού, κομμένες στη μέση
100 γρ. καρύδια, χοντροσπασμένα
90 γρ. πετιμέζι
Διαδικασία
Για να ετοιμάσουμε το γιαούρτι με σταφύλια και καρύδια, σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με την κανέλα.
Προσθέτουμε τις σταφίδες, τις ρώγες σταφυλιού και τα καρύδια.
Περιχύνουμε με το πετιμέζι και σερβίρουμε.