Κείμενο: Ντιάνα Καρτσαγκούλη
Οταν θέλουμε να φτιάξουμε smoothie ή κάποια κρύα κρέμα με φρούτα στο μπλέντερ, καλό είναι να χρησιμοποιούμε κατεψυγμένα φρούτα για να μη λιώσουν όσο τα χτυπάμε.
Σε περίπτωση που δεν έχουμε, αλλά μας έχει μείνει κάπου μια κονσέρβα με το αγαπημένο μας φρούτο, μπορούμε να κάνουμε το εξής: Σουρώνουμε το περιεχόμενο της κονσέρβας έτσι ώστε να απομακρύνουμε το σιρόπι και στη συνέχεια παγώνουμε τα φρούτα στην κατάψυξη. Είναι έτοιμα προς χρήση.