Κείμενο: Ντιάνα Καρτσαγκούλη
Ισορροπία γεύσεων και υφών, δροσερά πιάτα και φροντίδα για την πρώτη ύλη (έμφαση στα ΠΟΠ προϊόντα) χαρακτηρίζουν τον κατάλογο που έχει ετοιμάσει ο επιτυχημένος, και με εμπειρία σε κουζίνες ξενοδοχείων, σεφ Δημήτρης Καράμπαμπας. Συστήνουμε τη σαλάτα «ο κήπος μας» με καρότο, κολοκύθι, φινόκιο, παντζάρι και σχοινόπρασο πάνω σε έναν υπέροχο πουρέ αρακά και με γλυκό του κουταλιού ντοματίνι, το κριθαράκι ριζότο αλλά και το χοιρινό με σέλινο. Και όλα αυτά στο rooftop του ξενοδοχείου Melià Athens, στον 9ο όροφο, με θέα στην Ακρόπολη. Ανοιχτά από το μεσημέρι, με έναν κατάλογο με street food, και όλες τις ώρες για κοκτέιλ στο μπαρ, πλάι στην πισίνα.
Melià Athens, Χαλκοκονδύλη 14, Αθήνα, T/ 210-33.20.100