Κείμενο: Βιβή Κωνσταντινίδου
Κάνατε τον κόπο και φτιάξατε σπιτική ζύμη για πίτσες; Καλό είναι να την διατηρήσετε σωστά μέχρι την ώρα που θα ψήσετε τις πίτσες: Ανοίγουμε τις βάσεις στη διάμετρο που θέλουμε, βάζουμε την κάθε μία επάνω σε ένα κομμάτι λαδόκολλας, πασπαλίζουμε με ψιλό σιμιγδάλι και τις στοιβάζουμε τη μία επάνω στην άλλη. Τις τυλίγουμε όλες μαζί με μια καθαρή και στεγνή βαμβακερή πετσέτα ή με διάφανη μεμβράνη και τις διατηρούμε στο ψυγείο έως 48 ώρες.