Κείμενο: Άγγελος Ρέντουλας
...γίνεται μια πρώτης τάξεως σάλτσα για ψητά κρεατικά ή ζυμαρικά. Μπορούμε να την περάσουμε από το μπλέντερ και είτε να την κάνουμε πολτό είτε να την ψιλοκόψουμε πατώντας το διακόπτη 2-3 φορές. Τη σάλτσα θα σερβίρουμε σε μπολάκι δίπλα στο ψητό φιλέτο κοτόπουλου, σε μπριζόλες, σε ψαρονέφρι κ.ά. ή θα την αναμείξουμε με ζεστά ζυμαρικά. Διορθώνουμε το αλατοπίπερο και αν χρειαστεί προσθέτουμε 1 μικρή φρέσκια ντομάτα, λίγο αγγούρι ή κάποιο μυρωδικό για ενδυνάμωση της γεύσης.