Κείμενο: Άγγελος Ρέντουλας
- Ο χαλβάς που φτιάχνεται µε λεπτό σιµιγδάλι έχει απαλή, βελούδινη, κρεµώδη υφή. Μπορούµε να τον φτιάξουµε µε χοντρό σιµιγδάλι, όµως θα έχει κάπως πιο κοκκώδη υφή.
- Διατηρούµε το χαλβά εκτός ψυγείου, σε δροσερό περιβάλλον, τυλιγµένο µε µεµβράνη, για να µη στεγνώσει και ξεραθεί. Ιδανικά, τον σκεπάζουµε µε µεµβράνη όσο είναι ακόµη ζεστός, έτσι ώστε η µεµβράνη να «κολλήσει» επάνω του.