Μια Μαλαγουζιά, θα ταιριάξει απίστευτα με αυτά τα πανεύκολα και νόστιμα ζυμαρικά!
Υλικά
- 500 γρ. (1 πακέτο) φιογκάκια
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 150 γρ. λαχανάκια Βρυξελλών, κομμένα στη μέση
- τα φύλλα από 1 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένα
- 300 γρ. γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό
- 70 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε και τα ξαναβάζουμε στην άδεια πλέον κατσαρόλα. Παράλληλα, σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο με τα λαχανάκια, τον μαϊντανό και αλατοπίπερο για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αδειάζουμε το μείγμα στα μακαρόνια. Προσθέτουμε και το γιαούρτι, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε να αναμειχθούν και σερβίρουμε.