Κείμενο: Tina Webb
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Αποθήκευση για αργότεραΤοποθετούμε τις μαριναρισμένες γαρίδες και από πάνω τα τρυφερά φύλλα σαλάτας και κλείνουμε το σάντουιτς με μια ακόμα φέτα λαγάνα
Υλικά
- 3 μεγάλες φέτες λαγάνα
- 2-3 κουτ. σούπας ταραμοσαλάτα
- 2 κουτ. σούπας καρότο, τριμμένο
- 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μυρώνι
- 6 γαριδούλες βρασμένες
- 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- ξύσμα και χυμό από 1/2 λεμόνι
- αλάτι και φρεσκοτριμένο πιπέρι
- διάφορα τρυφερά φύλλα σαλάτας
Διαδικασία
Μαρινάρουμε τις γαρίδες με το ελαιόλαδο, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε το καρότο με το μυρώνι και την ταραμοσαλάτα. Αλείφουμε μια φέτα λαγάνα με το μείγμα και ακουμπάμε μια άλλη από πάνω. Τοποθετούμε τις μαριναρισμένες γαρίδες και από πάνω τα τρυφερά φύλλα σαλάτας και κλείνουμε το σάντουιτς με μια ακόμα φέτα λαγάνα.