Συνταγή: Tina Webb
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Αποθήκευση για αργότεραΓκουρμέ πίτσα στα γρήγορα με άρωμα Ιταλίας και 3 μόνο υλικά!
Υλικά
- 1 έτοιμη λεπτή ζύμη για πίτσα
- 300 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα
- 150 γρ. καρυδόψιχα, χοντροτριμμένη
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου και απλώνουμε μέσα 1 έτοιμη λεπτή ζύμη για πίτσα. Στρώνουμε πάνω στη ζύμη 300 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα, αφήνοντας 2 εκ. από τις άκρες ακάλυπτη. Πασπαλίζουμε την πίτσα με 150 γρ. καρυδόψιχα, χοντροτριμμένη, και την ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ψηθεί η βάση και να ροδίσει ελαφρώς.
Οταν είναι έτοιμη, τη βγάζουμε από το φούρνο, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Συνοδεύουμε με: φρέσκια πράσινη σαλάτα.