Επιμέλεια: Γαστρονόμος
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος
Αποθήκευση για αργότεραΤη δοκιμάσαμε στο μεζεδοπωλείο «Κεντρικόν» στις Σέρρες και ξετρελαθήκαμε με τη γεύση της. Δεν έχει στην πραγματικότητα πιπεριές κόκκινες, όπως οι περισσότερες πάπρικες αλοιφές, αλλά είναι πεντανόστιμη!
Υλικά
- 400 γρ. πελτέ ντομάτας
- 200 γρ. μουστάρδα
- 200 γρ. τριμμένη φέτα
- 200 γρ. τριμμένο κασέρι
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένη
- 1 καυτερή πιπεριά πράσινη, ψιλοκομμένη
- αλάτι και πιπέρι
Διαδικασία
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά μέχρι να αναμειχθούν και να βγάλουν τα αρώματα, και σερβίρουμε.