Κείμενο: Tina Webb
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Αποθήκευση για αργότεραΑποτελειώνουμε τα απομεινάρια του πασχαλινού τραπεζιού σε ένα εύκολο και νόστιμο σάντουιτς.
Υλικά
- 1 μπαγκέτα
- 4 κουτ. σούπας μαγιονέζα
- το πράσινο μέρος από 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 φλιτζ. τσαγιού μαρουλοσαλάτα (που περίσσεψε από το πασχαλινό τραπέζι)
- 5 - 6 λιαστά ντοματίνια από βάζο, στραγγισμένα από το λάδι
- 3 αυγά πασχαλινά σε λεπτές ροδέλες
- αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Κόβουμε τη μπαγκέτα στα δύο και μετά χαράσσουμε και τα δύο κομμάτια στη μέση κατά μήκος. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τα κρεμμυδάκια και με το μείγμα αυτό αλείφουμε το εσωτερικό από τις μπαγκέτες.
Μοιράζουμε στα 2 σάντοιτς τη μαρουλοσαλάτα και τα λιαστά ντοματίνια. Κόβουμε τα αυγά σε λεπτές ροδέλες και τα μοιράζουμε επίσης. Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και σερβίρουμε.