Αυτή απλούστατη συνταγή για μαύρο τσάι με άρωμα μανταρίνι και γάλα καρύδας, μεταμορφώνει το καθημερινό μας τσάι σε απολαυστικό ρόφημα.
Υλικά
5 γεμάτα κουτ. γλυκού μαύρο τσάι σε φύλλα
800 ml νερό
φλούδα από ένα μανταρίνι
100 ml γάλα καρύδας (για το σερβίρισμα)
μέλι θυμαρίσιο (για το σερβίρισμα)
Διαδικασία
Βράζουμε το νερό μέχρι να αρχίσει να κοχλάζει. Ρίχνουμε το τσάι και τη φλούδα μανταρίνι και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε στην άκρη, σκεπασμένο ώστε να πάρουμε τη γεύση και τα αρώματά του στο έπακρο.
Σουρώνουμε το μαύρο τσάι κατευθείαν σε φλιτζάνια τσαγιού και προσθέτουμε όσο μέλι και γάλα καρύδας επιθυμούμε.