Ανοίγουμε ένα ροζέ Μοσχοφίλερο και σε 20 λεπτά, έχουμε έτοιμο ένα νοστιμότατο γεύμα.
Υλικά
- 4 ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 2 πιπεριές, ψιλοκομμένες
- 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 2 φλιτζ. τσαγιού κριθαράκι μέτριο
- 50 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 200 γρ. φέτα σε κυβάκια
Διαδικασία
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε την ντομάτα, την πιπεριά και το κρεμμύδι για 8-10 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, ώσπου να μαραθούν. Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, το στραγγίζουμε και το αδειάζουμε στην κατσαρόλα με την «ντοματοσαλάτα». Αλατοπιπερώνουμε.Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τη φέτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.