Εύκολο ζύμωμα
Καινούργια «πατέντα» από τους Μύλους Λούλη: έτοιμα μείγματα αλευριού για ψωμί, πίτσα και μάφιν, αλλά και για κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Οσοι πιστοί της γρηγοράδας και της ευκολίας προσέλθετε. Πρόκειται για πραγματικό value for time. Κ. Π.
Βιολογικό βούτυρο
Από φρέσκια αγελαδινή κρέμα γάλακτος φτιάχνεται το βιολογικό βούτυρο αγελάδος Ολυμπος. Μυρωδάτο και ελαφρύ, ό,τι πρέπει για γλυκά και κουλουράκια, αλλά και επαλείψεις σε ζεστό ψωμί. Λ. Κ.
Κρέμα σκόρδου
Ελληνικά σκόρδα, ελαιόλαδο και αρωματικά βότανα χρησιμοποιούνται για να φτιαχτεί ο πολτός σκόρδου «Περιβολάτα». Με ήπιο άρωμα και γεμάτη γεύση, είναι ιδανικός για μαριναρίσματα, σαλάτες και σοταρίσματα. Το βρήκαμε σε σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη. Λ. Κ.