Κείμενο: Άννα Ναθαναηλίδου
Φωτογραφία: Πέτρος Ανδριανόπουλος
Αποθήκευση για αργότεραΠανέτοιμα σε 1 ώρα.
Υλικά
- 350 γρ. σοκολάτα λευκή
- 15 - 20 μπισκότα Mini Oreo (τα πολύ μικρά)
Διαδικασία
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, προσέχοντας να μην καεί. Αποσύρουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει για 30 λεπτά. Μετά προσθέτουμε τα μπισκοτάκια και ανακατεύουμε.
Στρώνουμε ένα μικρό τετράγωνο ταψί με λαδόκολλα, καλύπτοντας και τα τοιχώματα. Αδειάζουμε και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα μέσα στο ταψί. Το αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 10 λεπτά. Το βγάζουμε πριν η σοκολάτα σταθεροποιηθεί εντελώς. Και το σπάμε σε ακανόνιστα κομμάτια.