Κείμενο: Μαρία Χαψούλα
Τέλος στα κοινά, άχρωμα παγάκια. Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε τις παραγινωμένες φράουλες ή ντομάτες, στύβουμε τα εσπεριδοειδή, σουρώνουμε έπειτα τους χυμούς τους για πιο φίνο αποτέλεσμα, γεμίζουμε με αυτούς πλαστικές παγοκύστες μιας χρήσης και καταψύχουμε. Βάζοντας στο σέικερ λίγα παγάκια ντομάτας μαζί με μια δόση βότκας και λίγο ταμπάσκο έχουμε έτοιμο το bloody mary. Το δικό μου αγαπημένο είναι βότκα με παγάκια φράουλας. Δοκιμάστε το!