Κείμενο: Χριστιάνα Θωμαϊδη
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Τα εναπομείναντα μακαρόνια ανακατεμένα με χτυπημένα αυγά και τριμμένο τυρί γίγονται πίτα στο τηγάνι, σαν ομελέτα. Το ίδιο γίνεται και με το ριζότο της προηγούμενης μέρας.
Κείμενο: Χριστιάνα Θωμαϊδη
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Τα εναπομείναντα μακαρόνια ανακατεμένα με χτυπημένα αυγά και τριμμένο τυρί γίγονται πίτα στο τηγάνι, σαν ομελέτα. Το ίδιο γίνεται και με το ριζότο της προηγούμενης μέρας.