Μετά από ελέγχους σε επιχειρήσεις που παράγουν, εμπορεύονται και συσκευάζουν κρέας και παράγωγά του, προέκυψε σωρεία παραβάσεων.
Συγκεκριμένα, οι έλεγχοι ξεκίνησαν ενόψει των εορταστικών ημερών του Πάσχα και αποτελούν μια συντονισμένη προσπάθεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του Υπουργείου Οικονομίας, με τη βοήθεια των τοπικών Αστυνομικών Αρχών.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση επιχείρησης χονδρικού εμπορίου, επεξεργασίας και συντήρησης κρέατος στην Αττική όπου διαπιστώθηκαν παρατυπίες αναφορικά με την μη τήρηση των όρων υγιεινής, και κατά τον έλεγχο κατεστράφησαν συνολικά πεντακόσια τριάντα έξι κιλά (536,00 kg) νωπών υποπροϊόντων κρέατος ακατάλληλα προς κατανάλωση.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στη www.kathimerini.gr.