Tι κάνει μια ταραμοσαλάτα μαύρη; Πώς γίνεται μια σαλάτα πλήρες γεύμα; Γιατί στην Κίμωλο βάζουν κάππαρη στους ντοματοκεφτέδες; Πόσες γαρίδες έχει ένα σουβλάκι;
Ένα τεύχος, τέσσερα αφιερώματα, δύο ένθετα
Γαρίδες όπως δεν τις έχουμε ξαναφάει: 9 καλοκαιρινές συνταγές με το πιο δημοφιλές θαλασσινό. Το απολαμβάνουμε από σαγανάκι και ταντούρι μέχρι σε κεφτέ.
Σαλατογεύματα: Το καλοκαίρι θέλει δροσερά και ελαφριά γεύματα, με τα φρέσκα λαχανικά του θέρους, ζουμερά φρούτα αλλά και τις απαραίτητες πρωτεΐνες: ψητό μοσχάρι, γαύρος μαρινάτος, κοτόπουλο, νούμπουλο και φρέσκα τυριά.
Κίμωλος: η νόστιμη μικρή Ταξιδεύουμε στην Κίμωλο, γνωρίζουμε τον τόπο και τους παραγωγούς, δοκιμάζουμε και καταγράφουμε πρωτότυπες και παραδοσιακές συνταγές.
Γιορτινός μπουφές: Οι σεφ του Γαστρονόμου σάς προτείνουν 12 από τους ευφάνταστους, εξαιρετικής ποιότητας και νοστιμιάς μεζέδες που ετοίμασαν στη γιορτή των βραβείων ποιότητας του περιοδικού.
ΚΑΙ ΜΑΖΙ:
FOODIE GUIDE: Ο αποσπώμενος οδηγός για εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, wine bars, καφέ, street food και αγορά τροφίμων.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΤΡΑ ΤΕΥΧΟΣ
Βραβεία ποιότητας του Γαστρονόμου για το 2016: Οι βραβευμένοι, τα στιγμιότυπα, η γιορτή.
Αυτά και άλλα πολλά στον Γαστρονόμο Ιουλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 10/07 μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.