Το πρωτοχρονιάτικο τεύχος κυκλοφορεί την παραμονή των Χριστουγέννων!
Βασιλόπιτες
Διακεκριμένοι σεφ δημιούργησαν ειδικά για τον Γαστρονόμο 4 μοναδικές συνταγές. Αφιέρωμα
Πρωτοχρονιάτικος μπουφές με ελληνικό finger food: εμβληματικά ελληνικά αλλαντικά συνοδευόμενα από πρωτότυπες σάλτσες, κυκλαδίτικα τυριά με πικάντικα και αρωματικά τσάτνεϊ, πρωτότυπα σουβλάκια, κεφτέδες φούρνου με ιδιαίτερους συνδυασμούς κρεάτων και μυρωδικών, θαλασσινά, μπόμπες και πιτάκια. 30 μοναδικές συνταγές.
Οι σούπες της Πρωτοχρονιάς
Ο Χριστόφορος Πέσκιας και η Νένα Ισμυρνόγλου μαγειρεύουν ευφάνταστες γλυκόξινες σούπες.
Κυρίως πιάτο Μαγειρέψαμε μαύρο χοίρο και αγριογούρουνο με 8 τρόπους: Με κρασί, λαχανικά εποχής, ξερά φρούτα, μπαχαρικά και μυρωδικά. Επίσης, λαχανοσαλάτες μοναδικά αρτυμένες και αρωματισμένες και μανιτάρια σε γιορτινές εκδοχές.
Και μαζί Foodie Guide • 100+ εκλεκτά ελληνικά προϊόντα για τις γιορτές • Πού τρώμε και τι ψωνίζουμε στους δημοφιλέστερους χριστουγεννιάτικους προορισμούς: Φλώρινα, Πρέσπες, Καστοριά, Ζαγοροχώρια, Γιάννενα, ορεινή Αρκαδία, Σέρρες, Πήλιο κ.α.
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με την Kαθημερινή