Με την Καθημερινή της Κυριακής στις 12/02!
Ο Γαστρονόμος Φεβρουαρίου κυκλοφορεί με 4 αφιερώματα:
1. Αποκριάτικο φαγοπότι: Μοσχαρίσιος «σιδηρόδρομος» στη γάστρα με κρασί και χοιρινή πορκέτα σε ρολό με μυρωδικά. Αφράτα μπιφτέκια από αρνίσιο κιμά και καπνιστές κορτεζίνες. Ολα τα μυστικά για το πώς τα ζητάμε και τα ψήνουμε από τους εξπέρ του είδους.
2. Καθαρά Δευτέρα με φαντασία: Μοναδικές συνταγές για το ξεκίνημα της Σαρακοστής. Σουπιές με σέσκουλα και πορτοκάλι, καλαμαράκια με σκορδαλιά από αμπελόφυλλα, μακαρονάδα με αυγοτάραχο και μαροθόσπορο, εξωτικές γαρίδες με σόγια και μάνγκο.
3. Σε 30' τρώμε: Η καθημερινή μαγειρική γίνεται παιχνιδάκι! Γρήγορες και εύκολες συνταγές με φιλετίνια, αρακά, κοτόπουλο ακόμα και γιουβέτσι στο άψε-σβήσε.
4. Γλυκά με εσπεριδοειδή: Πορτοκάλια, λεμόνια και μανταρίνια σε κέικ, πάστα φλόρα, μαρμελάδες.
Ακόμη, Μαγειρέματα με αγκινάρες, σούπες στο πι+φι, σαλάτες με ωμό κουνουπίδι και μπρόκολο.
Και μαζί, στο FOODIE GUIDE:
• Ανακαλύπτουμε τα Καμίνια
• Τσικνοπέμπτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
• Ψωνίζουμε σαρακοστιανά