Ενα τεύχος αφιερωμένο στον πιο λαχταριστό μεζέ του καλοκαιριού. Με κρέας, με λαχανικά, με ψάρια, με τυριά, στο τηγάνι και στον φούρνο.
Επίσης η Αθηνά Λοϊζίδου μάς γλυκαίνει αυτό το καλοκαίρι με πανακότα με βύσσινο, Paris on ice, κρέμα με λεμόνι και γιαούρτι και μπαβαρουάζ βερίκοκα και γιαούρτι, ενώ η Μαριλένα Ιωαννίδου μάς μαγειρεύει μοναστηριακά του Αυγούστου, ένα εορταστικό φαγητό από την Ιερά Μονή Κύκκου και κολοκυθάκια μαρινάτα.
Ακόμη: Πρωτότυπες νοστιμιές με ντομάτα, δροσερά αμυγδαλογλυκά με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου και οι 100 καλύτερες ταβέρνες για τις διακοπές μας αλλά και για μικρές αποδράσεις.
Επίσης, στο πακέτο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ θα μπορείς να βρεις ακόμη ένα νέο τεύχος του Disney «NTΟΝΑΛΝΤ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ».