Συνταγή: Tina Webb
Φωτογραφία: Tina Webb
Αποθήκευση για αργότεραΣτο πί & φι ετοιμάζουμε ένα καλοκαιρινό και άκρως χορταστικό σνακ.
Υλικά
- 140 γρ. καβουρόψιχα
- 6 - 8 ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- το χυμό και το ξύσμα από 1 λάιμ
- 5 - 6 φύλλα δυόσμου
- 12 μικρές φέτες από μπαγκέτα ολικής άλεσης
- λίγο ελαιόλαδο
Διαδικασία
Ανακατεύουμε την καβουρόψιχα με τα ντοματίνια, τα κρεμμυδάκια, το χυμό και το ξύσμα του λάιμ και τα φύλλα του δυόσμου. Λαδώνουμε ελαφρώς 12 μικρές φέτες από μπαγκέτα ολικής άλεσης και τις ψήνουμε για 2 - 3 λεπτά στο γκριλ. Μοιράζουμε το μείγμα με την καβουρόψιχα στις ψημένες φέτες ψωμί και σερβίρουμε.