Επιμέλεια: Γαστρονόμος
Υλικά
- 500 γρ. σπαγγέτι από δίκοκκο σιτάρι Melissa
Για το πέστο
- 70 γρ. φύλλα μαϊντανού
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 40 γρ. καρύδια
- 2 κουτ. σούπας ξερή μυζήθρα
- 150 ml ελαιόλαδο
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ρίχνουμε όλα τα υλικά για το πέστο στον πολυκόφτη και χτυπάμε για 10 δευτερόλεπτα. Ανακατεύουμε το πέστο στα ζεστά ζυμαρικά, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε. Δε βάζουμε αλάτι, γιατί η μυζήθρα είναι ήδη αρκετά αλμυρή.