Επιμέλεια: Γαστρονόμος
Υλικά
- 500 γρ. σπαγγέτι Gluten free Melissa
Για τη σάλτσα
- 3 μέτριες ώριμες ντομάτες, ξεσποριασμένες
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 10 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- παρμεζάνα για το σερβίρισμα
Διαδικασία
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη και τις βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον βασιλικό, το ξίδι και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε στα ζεστά ζυμαρικά, ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.