Κείμενο: Αστέριος Κουστούδης
Φωτογραφία: Shutterstock
Αποθήκευση για αργότεραΥλικά
5 ροδάκινα, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
1 κουτ. σούπας τζίντζερ φρέσκο, τριμμένο
300 ml γάλα αμυγδάλου
70 γρ. αμύγδαλο λευκό, τριμμένο στον πολυκόφτη μέχρι να γίνει σαν σκόνη
1 κουτ. σούπας μέλι θυμαρίσιο
70 γρ. σταφίδες της αρεσκείας μας
5 - 6 παγάκια
Διαδικασία
Χτυπάμε στο μπλέντερ ή στον πολυκόφτη που διαθέτουμε όλα τα υλικά, μέχρι να ομογενοποιηθούν και να σχηματίσουν έναν υδαρή πολτό. Σουρώνουμε, αδειάζουμε σε ποτήρια και σερβίρουμε.