Κείμενο: Αστέριος Κουστούδης
Φωτογραφία: Shutterstock
Αποθήκευση για αργότεραΥλικά
2 μέτρια αγγούρια, καθαρισμένα και χοντροκομμένα
100 γρ. γιαούρτι αγελάδος, στραγγιστό
1 ώριμο αβοκάντο, καθαρισμένο, κομμένο σε κύβους
1 κουτ. γλυκού ξύσμα ακέρωτου λεμονιού
1 κουτ. σούπας μέλι θυμαρίσιο
5 παγάκια
4 - 5 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
Διαδικασία
Χτυπάμε στο μπλέντερ ή στον πολυκόφτη που διαθέτουμε όλα τα υλικά, μέχρι να ομογενοποιηθούν και να σχηματίσουν έναν υδαρή πολτό.