Υλικά
Συστατικά:
1. Αλάτι
2. Λάδι
3. Μακαρόνια ολικής άλεσης
4. Cashews
5. Νερό
6. Πιπέρι cayenne
7. Χυμός λεμόνι
8. Νιφάδες chili
9. Πάπρικα
10. Λουκάνικων Λαχανικών Γρηγορίου
11. Baby σπανάκι
Διαδικασία
Εκτέλεση:
1. Σε μια κατσαρόλα με νερό βράστε τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε τα για 8 έως 10 λεπτά, ή όπως αναφέρεται στη συσκευασία. Στραγγίστε και ξεπλύνετε τα ζυμαρικά και επιστρέψτε τα στην κατσαρόλα.
2. Προσθέστε στο βραστό νερό κασίους, νερό, αλάτι, πάπρικα, πιπέρι καγιέν και χυμό λεμονιού σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας. Ανακατέψτε σε μέτρια-υψηλή για 2 λεπτά. Εάν έχετε ένα κανονικό μπλέντερ, ανακατέψτε για 4 έως 5 λεπτά και προσθέστε ένα άγγιγμα περισσότερο νερό, όπως απαιτείται, για να κρατήσετε τα πράγματα κινούμενα. Προσαρμόστε τα καρυκεύματα στη γεύση (περισσότερο πιπέρι καγιέν αν θέλετε να γίνει πιο πικάντικο).
3. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια-χαμηλή φωτιά. Βάλτε μέσα τα vegan λουκάνικα και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 3 λεπτά. Αναποδογυρίστε τα κομμάτια και μαγειρέψτε από την άλλη πλευρά για 2 έως 3 λεπτά και μετά κατεβάστε το από τη φωτιά.
4. Ρίξτε τη σάλτσα από το μπλέντερ πάνω στα ζυμαρικά και κατεβάστε τη θερμοκρασία του ματιού σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε τα vegan λουκάνικα μαζί με το λάδι από το τηγάνι. Ανακατέψτε το baby σπανάκι για λίγο μέχρι να μαραθεί, ένα λεπτό ακόμη.