Υλικά
2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
2 πλάκες (250 γρ.) Κουβερτούρα 65% Κακάο
2 μπανάνες
1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο
100 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
1 φάκελος (100 γρ.) Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια
200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
1 φάκελος Κουβερτούρα σε Νιφάδες
Διαδικασία
Για τη βάση: Λιώνετε το βούτυρο, το αναμιγνύετε με το Τριμμένο Μπισκότο και το απλώνετε σε μία στρογγυλή φόρμα, διαμέτρου 28 εκατοστών, που ανοίγει. Τοποθετείτε τη φόρμα στο ψυγείο, για να παγώσει η βάση.
Για την καραμέλα - σοκολάτα: Βάζετε το ζαχαρούχο γάλα, μαζί με τη συσκευασία του, σε μία κατσαρόλα με νερό και το αφήνετε να βράσει για 2 ώρες σε μέτρια φωτιά. Κατά τη διάρκεια συμπληρώνετε νερό, ώστε να καλύπτεται η συσκευασία του ζαχαρούχου γάλακτος. Σε ένα μπεν μαρί λιώνετε την Κουβερτούρα 65% Κακάο. Όταν το ζαχαρούχο γάλα είναι έτοιμο, ανοίγετε τη συσκευασία και ρίχνετε το περιεχόμενο σε ένα μπολ. Προσθέτετε τη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύετε, έως ότου ομογενοποιηθεί το μίγμα. Βγάζετε τη φόρμα από το ψυγείο και ρίχνετε το μίγμα πάνω στη βάση. Κόβετε τις μπανάνες σε ροδέλες, τις τοποθετείτε πάνω στο μίγμα και βάζετε τη φόρμα στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Για το Garni Ζαχαροπλαστικής: Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής Βανίλια, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Απλώνετε το έτοιμο Garni πάνω από την στρώση με τις μπανάνες και γαρνίρετε με την Κουβερτούρα σε Νιφάδες.