1. Με μια παγωτομηχανή οικιακής χρήσης ετοιμάζουμε πανεύκολα και γρήγορα ό,τι παγωτό μάς αρέσει! Εμείς βάζουμε τα αγαπημένα μας υλικά και η μηχανή κάνει όλη τη δουλειά. Ειδικά αυτή, που είναι μικρή, βολική και εύκολη στην αποθήκευση.
2. Ένα δυνατό ραβδομπλέντερ είναι απαραίτητο για να τεμαχίσουμε ή να πολτοποιήσουμε τα φρούτα που θέλουμε να προσθέσουμε στο παγωτό μας αλλά και για να ανακατέψουμε τα υλικά για το παγωτό μας , αν δεν έχουμε παγωτομηχανή. Το ταίρι του ραβδομπλέντερ είναι ένα βαθύ μπολ με αντιολισθητική βάση, για να μένει σταθερό στη θέση του όσο προετοιμάζουμε το παγωτό.
3. Ένα σκουπ στιβαρό, με ανάγλυφο κουτάλι, θα μας βοηθήσει να σχηματίσουμε όμορφες μπάλες, να τις ξεκολλήσουμε εύκολα και να σερβίρουμε γρήγορα το παγωτό μας στα ιδανικότερα μπολάκια που υπάρχουν. Είναι φτιαγμένα από τερακότα και διατηρούν τη θερμοκρασία του παγωτού, αρκεί πριν τα χρησιμοποιήσουμε να τα βυθίσουμε για μερικά δευτερόλεπτα σε κρύο νερό ή να τα αφήσουμε να κρυώσουν καλά στο ψυγείο.
Νόστιμο και δροσερό, το φτιάχνουμε στο σπίτι με τα κατάλληλα σύνεργα.
1. Παγωτομηχανή με μπολ χωρητικότητας 300 ml και με καπάκι για την αποθήκευση στην κατάψυξη, με οθόνη LCD με λειτουργία αντίστροφης μέτρησης, με λαβίδα παγωτού και ισχύ 12W, KitchenMinis WMF, 79 €, Παρουσίαση 2. Ραβδομπλέντερ με επιπλέον εξάρτημα αυγοδάρτη και βάση στήριξης όλου του σετ, ισχύος 120 W, σε 3 χρώματα, KAI, 227,50 €, Rockwell & Μπολ μελαμίνης με αντιολισθητική βάση, περιεκτικότητας 1,5 lt, Brabantia, 9,95 €, Cookshop 3. Σκουπ παγωτού με ανοξείδωτο ανάγλυφο κουτάλι και εργονομική λαβή σε διάφορα χρώματα, Zyliss, 13,90 €, Cookshop & θερμανθεκτικά μπολ τερακότας, περιεκτικότητας 350 ml, Magisso, 19,50 €/τμχ., Rockwell