Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Με λίγο ρύζι, άνηθο, πιπέρι και νερό μετατρέπουμε τη μαγειρίτσα σε ένα νοστιμότατο πιλάφι!
Σε μια μέτρια κατσαρόλα με 2 φλιτζ. τσαγιού νερό που κοχλάζει, βράζουμε 1 φλιτζ. τσαγιού ρύζι parboiled του 10λεπτου σε μέτρια φωτιά, για περίπου 7 λεπτά. Προσθέτουμε 2 φλιτζ. τσαγιού μαγειρίτσα που μας περίσσεψε, ανακατεύουμε απαλά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 3 λεπτά, έως ότου φουσκώσει και μαλακώσει το ρύζι. Αποσύρουμε από τη φωτιά, σκεπάζουμε με πετσέτα κουζίνας και αφήνουμε 2-3 λεπτά, να απορροφήσει τους υδρατμούς. Αφαιρούμε την πετσέτα, σκορπίζουμε 3 κουτ. σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.