Φωτογραφία: Άρης Φωτιάδης
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το οινοποιείο εδώ.
Σαββατιανό / Σαββατιανό / ΠΓΕ Μαρκόπουλο / Αλκοόλ: 12%
Η κλασική ετικέτα του κτήματος που συνοδεύει κάθε πιάτο της ελληνικής κουζίνας και έχει αδυναμία στα τηγανητά ψάρια. Τιμή: 7 €
Αγιωρίτικο, Cabernet Sauvignon / Aγιωργίτικο, Cabernet Sauvignon / ΠΓΕ Πελοπόννησος / Αλκοόλ: 12%
Ευχάριστο κρασί για το καθημερινό τραπέζι, σε καλή τιμή, που συνοδεύει κρέας και τυριά. Τιμή: 7,80 €
Σαββατιανό βαρέλι / Σαββατιανό / ΠΓΕ Μαρκόπουλο / Αλκοόλ: 12%
Παλαιώνει για 6 μήνες σε καινούργια, δρύινα βαρέλια, με δυνατότητα παλαίωσης τουλάχιστον 5 χρόνια. Ιδανικό με όστρακα, ψάρια ή λευκά κρέατα. Τιμή: 12 €
Ρετσίνα / Σαββατιανό / Ονομασία προέλευσης κατα παράδοση / Αλκοόλ: 12%
Premium Ρετσίνα με φινέτσα και απαλά αρώματα πεύκου και λεμονιού, που μπορεί να συνδυαστεί με κάθε είδους μεζέ. Τιμή: 5,70 €
Καλογέρι / Μαλαγουζιά / ΠΓΕ Αττική / Αλκοόλ: 12%
Πιάτα θαλασσινών και ψαριών τής ταιριάζουν θαυμάσια, αλλά και οι φρουτοσαλάτες βοηθάνε να αναδειχθεί ο αρωματικός της χαρακτήρας. Τιμή: 9,70 €
Μελιας οίνος γλυκύς / Μαλαγουζιά / ΠΓΕ Αττική / Αλκοόλ: 13%
Το 40% του μούστου συμπυκνώνεται με βρασμό, σύμφωνα με μια παραδοσιακή μέθοδο της Αττικής, και προστίθεται σε μικρές ποσότητες στο υπόλοιπο 60% που ζυμώνει. Συνοδεύει φρούτα, τάρτες, ελαφρά γλυκά. Τιμή: 18 €
Οινοποιείο Παπαγιαννάκου Πούσι-Καλογέρι, Μαρκόπουλο Αττικής, 19003 Τηλ. 22990-25.206, www.papagiannakos.gr
Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net