Κείμενο: Μερόπη Παπαδοπούλου
Μαντινεία και με κινέζικο, και με λαδερά
Μαντινεία Νασιάκου: Από τους πρώτους διδάξαντες το Μοσχοφίλερο! Τυπικότητα και ισορροπία, οξύτητα και αρωματική διάρκεια.
Semeli THEA: To «άλλο» πρόσωπο της ποικιλίας σε ένα ολοκαίνουργιο κρασί με πολυπλοκότητα αρωμάτων και πλούτο γευστικό.
Μαντινεία Τσέλεπου: All time classic! Ενα συγκινητικό κρασί με φρεσκάδα και υψηλή οξύτητα που υπογραμμίζουν τα αρώματα της ποικιλίας.
Κτήμα Σπυρόπουλου Μαντινεία: Από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας, φινετσάτο και πικάντικο, τριανταφυλλένιο και λεμονάτο, δροσερό και αρωματικό
Φρουροί των Αμπελιών Μαντινεία: Μια διαφορετική έκφραση της ποικιλίας, με τα χαρακτηριστικά της, αλλά με μια υποψία γλύκας που μετριάζει την οξύτητα.
Οινοποιία Μποσινάκη Μαντινεία: Μας εντυπωσίασε από την πρώτη γουλιά, τόσο με τις gris ανταύγειες όσο και με τον χαρακτήρα του. Κοφτερή οξύτητα, συγκρατημένα αρώματα, όπως μας αρέσουν.
Οινοποιία Τρουπή: Ιδιαίτερο και σαγηνευτικό. Εσπεριδοειδή και λευκόσαρκα ροδάκινα, τονισμένα με περγαμόντο και γιασεμί, πλούσιο και ξηρό.: