Κείμενο: Μαρία Αργύρη
Φωτογραφία: Πέτρος Ανδριανόπουλος
Αποθήκευση για αργότεραΥλικά
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά
1/2 κουτί (περίπου 200 γρ.) γάλα ζαχαρούχο
ξύσμα από 1 λεμόνι ακέρωτο
2 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
2 κουτ. σούπας σταγόνες σοκολάτας
50-60 γρ. σοκολάτα
Διαδικασία
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ, με ένα κουτάλι, όλα τα υλικά μαζί, εκτός από τα 50-60 γρ. σοκολάτα. Μοιράζουμε το μείγμα σε σφηνάκια. Τρίβουμε από πάνω τη σοκολάτα. Βάζουμε τα σφηνάκια στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
Μυστικό: Μπορούμε, αντί σοκολάτας, να γαρνίρουμε με λίγη μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη