Το νέο τεύχος του Γαστρονόμου μάς ταξιδεύει στην ατμοσφαιρική Τοσκάνη και μας ξεναγεί σε μια από τις πιο ιδιαίτερες τοπικές κουζίνες της Ιταλίας. Βρείτε στις σελίδες του τις πιο εμβληματικές συνταγές για μακαρονάδες, όσπρια, ψωμιά, ψαρικά και κρεατικά! Με το καλοκαίρι να κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του από το τεύχος Μαΐου δεν θα μπορούσε να λείπει το πλούσιο αφιέρωμα στην ψαροφαγία, με τον Λευτέρη Λαζάρου να αποκαλύπτει τα μυστικά του. Επίσης, στο ίδιο τεύχος, παρουσιάζουμε το… «νέο παστίτσιο» όπως το εμπνεύστηκε ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, το εξαιρετικό αρνάκι στη γάστρα του Αστέριου Κουστούδη και τις ακαταμάχητες συνταγές με φράουλες της Νένας Ισμυρνόγλου.
Η ομάδα του Γαστρονόμου λατρεύει την κυπριακή κουζίνα γι’ αυτό και επιστρατεύει την αγαπημένη Αθηνά Λοϊζίδου που δημιουργεί τα νοστιμότερα γλυκά με σοκολάτα χαρίζοντάς τους ένα … κυπριακό twist! Ακόμη, η Μαριλένα Ιωαννίδου διαλέγει τα ωραιότερες μυρωδιές της κυπριακής γης και μαγειρεύει ένα απίθανο κοτόπουλο με άγρια βότανα.
Όπως πάντα στον Γαστρονόμο θα βρείτε το πλήρες, μηνιαίο μενού με 24 απλές και ευφάνταστες συνταγές για το καθημερινό μας τραπέζι!