Από τις αρχές Ιουλίου και για έναν μήνα, τα εστιατόρια «Βασίλαινας» στην Αθήνα και «1920» στον Πειραιά, φιλοξενούν ένα ειδικό παράλληλο μενού γαστρονομίας.
Οι chefs Μάνος Γαρνέλης από το «Βασίλαινας» και ο Βασίλης Παπαδόπουλος από το «1920», με την προσωπική φροντίδα του Θανάση Βασίλαινα, έχουν δημιουργήσει ένα μενού με δύο εκτελέσεις, ίδιο αλλά και διαφορετικό, που θα ανανεώνεται κάθε εβδομάδα και σε μια ιδιαίτερα δροσερή τιμή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Τα ίδια αγαπημένα και βραβευμένα πιάτα σε δύο διαφορετικές εκδοχές: στο «1920» μαγειρεμένα με τη συνταγή που αγαπήσαμε παλιότερα και στον «Βασίλαινα» με μια πιο δημιουργική ματιά.
Κρατήσεις:
«Βασίλαινας», Τ/ 210 72 10 501 και email: info@vassilenas.gr ή μέσω του site
«1920», Τ/ 210 46 12 457