ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Τιμητικό Βραβείο - Χριστόφορος Πέσκιας

Τιμητικό Βραβείο - Χριστόφορος Πέσκιας

Ο Χριστόφορος Πέσκιας θεωρείται ένας από τους σεφ που δημιούργησαν τη νέα ελληνική κουζίνα και ο πρώτος που χρησιμοποίησε κυπριακά προϊόντα στα πιάτα του, κάνοντας γνωστά στην Ελλάδα το κολοκάσι και τον κόλιανδρο.
Βραβείο Ερυθρού Οίνου - Μαραθεύτικο 2018, Οινοποιείο Αργυρίδης

Βραβείο Ερυθρού Οίνου - Μαραθεύτικο 2018, Οινοποιείο Αργυρίδης

Ο υποδειγματικός ιδιόκτητος αμπελώνας 80 δεκαρίων του Οινοποιείου Αργυρίδης, βρίσκεται πάνω από τη Βάσα Κοιλανίου στην περιοχή Λαόνα σε υψόμετρο 950-1050 μέτρων και από εκεί μπορείς να θαυμάσεις το νησί από ψηλά.
Βραβείο Παραγωγής Ελαιολάδου - OLIO ZO

Βραβείο Παραγωγής Ελαιολάδου - OLIO ZO

Το premium οργανικό extra παρθένο ελαιόλαδο Olio Zo, ξεχώρισε στην τυφλή γευσιγνωσία ελαιολάδου του «Γ» για τα έξοχα χαρακτηριστικά του.

Αφιερώματα