Ένας πολύ ωραίος μεζές για την παρέα, που ταιριάζει πολύ με τσίπουρο και ούζο. Μπορείτε να το σερβίρεται και σαν κυρίως πιάτο σε ένα τραπέζι αν δεν τα κόψετε σε φέτες.
Η διάσημη ιαπωνική σούπα, με ζωμό από σάλτσα σόγιας (shoyu) και κινέζικο λάχανο, γίνεται πλέον και στο σπίτι με αυτή τη νόστιμη συνταγή του Χριστόφορου Πέσκια.
Ένα σουφλέ με άρωμα ελληνικό από τη Νένα Ισμυρνόγλου. Το νούμπουλο Κέρκυρας και το αλοιφώδες ανεβατό της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας χαρίζουν εξαιρετική νοστιμιά.