Ετοιμάστε πρώτοι το πιο ζουμερό σουβλάκι προβατίνας, του Γιώργου Τσιλιγκίρη, σεφ-πατρόν του εστιατορίου Τηλέμαχος. Μαρινάρει την προβατίνα ακόμα και σε ξηρή μυζήθρα (!) Ένα σουβλάκι περιωπής, ιδανικό για BBQ.
Το ψητό αρνίσιο μπούτι είναι άλλο πράγμα. Πόσο μάλλον όταν σερβίρεται με σελινόριζα και μια καραμελένια δεντρολιβανάτη σάλτσα στην οποία προσθέτουμε και το ζουμί που μένει στη γάστρα.
Πλούσιο σε γεύση, αυτό το πιάτο συνδυάζει τα μύδια με μια βελουτέ σούπα από λαχανικά: πράσα, σέλερι, μαραθόριζα, πατάτες αρωματισμένα με κρόκο Κοζάνης και μαραθόσπορο.