Με τα επιπλέον 50 γρ. κουβερτούρας φτιάχνουμε φλοίδες, χρησιμοποιώντας ένα πριονωτό μαχαίρι ή το εργαλείο για το τρίψιμο της παρμεζάνας. Πασπαλίζουμε την τάρτα.
Οι pies των Αμερικανών δεν μοιάζουν με τα γλυκά που εμείς ονομάζουμε πίτες (βλ. καρυδόπιτα, αμυγδαλόπιτα κ.λπ.), αλλά θυμίζουν περισσότερο τάρτες. Έτσι και αυτό το γλυκό, στην Αμερική θα το βρίσκαμε ως cherry pie, δηλαδή κερασόπιτα, αλλά εμείς το μεταφράσαμε ως σκεπαστή τάρτα, για να το διαχωρίσουμε από μια ελληνικού τύπου κερασόπιτα.
Για τα καλοκαιρινά γενέθλια, για το κέρασμα των φίλων, για πλούσια brunch, για χαλαρά απογεύματα, αυτή η τούρτα είναι προορισμένη για τη γλυκιά πλευρά της ζωής.