ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Στο foodie guide #4

Στο foodie guide #4

Μαζί με τον Γαστρονόμο που κυκλοφορεί την Κυριακή 11/09.
Η Green Cola κατέκτησε τη γερμανική αγορά εν μέσω κρίσης στην Ελλάδα

Η Green Cola κατέκτησε τη γερμανική αγορά εν μέσω κρίσης στην Ελλάδα

Οι ελληνικές εξαγωγές, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Eurostat, μειώθηκαν κατά 8% στο α΄ εξάμηνο. Η έλλειψη ρευστότητας στην ελληνική αγορά και ο «σκόπελος» των κεφαλαιακών ελέγχων προκαλούν σοβαρές δυσχέρειες. Ομως, κάποιοι αντιστέκονται δημιουργικά, όπως η εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών, Green Cola.
Στο «FOODIE GUIDE» Αυγούστου

Στο «FOODIE GUIDE» Αυγούστου

Ο αποσπώμενος οδηγός για εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, wine bars, καφέ, street food και αγορά τροφίμων.
Στον Γαστρονόμο Αυγούστου

Στον Γαστρονόμο Αυγούστου

Ο Αύγουστος, ο μήνας των διακοπών, έφτασε και έχει μαζί του έναν συλλεκτικό «Γ» με τις καλύτερες και πιο γρήγορες καλοκαιρινές συνταγές! Απολαυστικό αφιέρωμα σε δροσερά και πλούσια φρουτογεύματα και φυσικά το Foodie guide, τον καλύτερο οδηγό φαγητού στην πόλη και στο νησί!
Ο πρώτος αμπελώνας πόλης... απέδωσε

Ο πρώτος αμπελώνας πόλης... απέδωσε

Με τον δεύτερο ολοκληρωμένο τρύγο του τον Σεπτέμβριο ο πρώτος αστικός αμπελώνας της χώρας θα δώσει το πρώτο κόκκινο κρασί
Για να μην αδειάσουν οι θάλασσες...

Για να μην αδειάσουν οι θάλασσες...

Τσιπούρα και λαβράκι από τον Αστακό και τη Ναύπακτο, γαύρος και σαρδέλα από την Καβάλα: ντόπια φρέσκα ψάρια, τα οποία επιπλέον θα έχουν αλιευθεί ή καλλιεργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην βλάπτουν το περιβάλλον ούτε να ταράζουν την ισορροπία της θαλάσσιας ζωής.
Η γεωθερμία, σύμμαχος των καλλιεργητών της Βορείου Ελλάδος

Η γεωθερμία, σύμμαχος των καλλιεργητών της Βορείου Ελλάδος

Η θερμοκηπιακή παραγωγή έχει καθοριστική σημασία για την ανάπτυξη και την επιβίωση των καλλιεργειών σε τοπικό και σε διεθνές επίπεδο. Ετσι, το εκτεταμένο πεδίο, το οποίο ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη και κλείνει στην Αλεξανδρούπολη, έχει τα χαρακτηριστικά να εξελιχθεί σε σύγχρονη και καινοτόμο ζώνη. Γράφει η Βασιλική Χρυσοστομίδου.

Αφιερώματα