ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Παρευρέθηκε σε σεμινάριο μαγειρικής παρουσιάζοντας καινοτόμες τεχνικές και μαγειρεύοντας μαζί με τους φοιτητές του κολεγία

Ο σεφ Χρήστος Μπάρκας στο American College

Με σκοπό να είναι δίπλα στους φοιτητές, ο Χρήστος Μπάρκας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του American College στη Λευκωσία για ένα σεμινάριο μαγειρικής. Εκεί παρουσίασε κάποιες καινοτόμες τεχνικές και μαγείρεψε μαζί με τους φοιτητές του Κολεγίου. «Μετά από συνεχόμενα ταξίδια, έφτασα σε ένα προορισμό οικείο και ελπίζω να μετέδωσα τον ενθουσιασμό μου για το επάγγελμα στα παιδιά. Η μαγειρική είναι κοινή γλώσσα σε όλο τον κόσμο και η δυνατότητα μου να αλληλοεπιδρώ με μελλοντικούς σεφ, είναι μεγάλη χαρά για εμένα» ανέφερε ο ίδιος.
Η νηστήσιμη μαγειρική του Αγίου Ορους

Η νηστήσιμη μαγειρική του Αγίου Ορους

Πληθωρική, πολυσυλλεκτική, και όμως λιτή και με ξεκάθαρη μεσογειακή ταυτότητα. Η αγιορείτικη κουζίνα βασίζεται στο λάδι, στα χόρτα, στα όσπρια, στο ψάρι και στα θαλασσινά, χρησιμοποιεί άφθονα μυρωδικά και μπαχαρικά, αξιοποιεί τεχνικές παλιές και καινούργιες.
Η Κύπρος απέκτησε Wine & Business Club

Η Κύπρος απέκτησε Wine & Business Club

Ήταν ζήτημα χρόνου η δημιουργία του Wine & Business Club στην Κύπρο, ενισχύοντας το ισχυρό ευρωπαϊκό δίκτυο με μέλη αποκλειστικά από τον επιχειρηματικό κόσμο.
Οι μεγάλοι νικητές για το 2018 ήταν ο Κριστόφ Μπακιέ και ο Μαρκ Βεϊρά

Ο Ανδρέας Μαυρομμάτης ο πρώτος Κύπριος σεφ με αστέρι Michelin

Τα αστέρια Michelin δόθηκαν στους κορυφαίους της γαστρονομίας και η η νέα έκδοση του οδηγού παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Seine Musicale στο Παρίσι. Η λίστα του περιλαμβάνει 621 εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin
Το βιβλίο κυκλοφορεί και στα αγγλικά δίνοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της κυπριακής κουζίνας

«Θησαυροί της Κυπριακής Κουζίνας»

Εδώ και 16 χρόνια, η Μαριλένα Ιωαννίδου ερευνά την παράδοση και ιστορία της Κύπρου με άξονα την κουζίνα και τον πολιτισμό γύρω απο το φαγητό.
Επιτέλους, θα φάμε πρωινό στα Tiffany's!

Επιτέλους, θα φάμε πρωινό στα Tiffany's!

Από σήμερα, Παρασκεύη 10/11, ο γνωστός οίκος κοσμήματος εγκαινιάζει ένα καφέ κάνοντας πραγματικότητα την αγαπημένη συνήθεια της Χολι στην ταινία «Breakfast at Tiffany's».
Η κουζίνα του μέλλοντος

Η κουζίνα του μέλλοντος

Η νέα ηλεκτρική κουζίνα της Candy-Hoover περιέχει κάμερα εντός φούρνου, για να βλέπετε τη διαδικασία και την εξέλιξη του ψησίματος από την οθόνη του κινητού σας.
Όταν ο «Γαστρονόμος» μαγείρεψε  για τους New York Times


Όταν ο «Γαστρονόμος» μαγείρεψε για τους New York Times


«Το μόνο πράγμα που χρειάζεσαι ως επισκέπτης στην Ελλάδα είναι μία φέτα ωραίο ψωμί με καλό ελαιόλαδο, εκεί βρίσκεται η πραγματική ομορφιά αυτού του τόπου». Τάδε έφη Patrick Chappatte, ο διάσημος σκιτσογράφος των New York Times.
Steak Bar by Kiku

Steak Bar by Kiku

Μεγάλη η ποικιλία των πιάτων που σερβίρονται στον 1ο όροφο του Yoleni’s Flagship Store στο Κολωνάκι.
Rock’n’roll ξανά

Rock’n’roll ξανά

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες προκειμένου να ανοίξει ξανά το θρυλικό Rock ‘n’ Roll στη Λουκιανού.
Trap και ΜεΖεν

Trap και ΜεΖεν

Τα σημαντικά νέα για το μπαρ του Συντάγματος είναι η μόνιμη συνεργασία με το περίφημο τσιπουράδικο ΜεΖεν του Βόλου.
Ο chef, Έκτορας Μποτρίνι

Υψηλή γαστρονομία με μια δόση εσπρέσο

Για δυο μέρες αστεράτοι σεφ, καταξιωμένοι pastry chefs και ένας σομελιέ ένωσαν τις δυνάμεις τους αποκλειστικά για τη Nespresso, παντρεύοντας αρμονικά τα αρώματα των εκλεκτών ποικιλιών καφέ με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ελληνικής κουζίνας.

Αφιερώματα