Όταν το κρύο γίνεται πιο έντονο, λίγα πράγματα είναι τόσο παρήγορα όσο ένα πιάτο αχνιστής κοτόσουπας. Εδώ τη φτιάχνουμε με φρέσκα λαχανικά, αρωματικό ζωμό και τρυφερά κομμάτια κοτόπουλου.
Ένα απίθανο μεζεδάκι για το πρώτο ποτό πριν περάσετε στο γιορτινό τραπέζι είναι αυτά τα ξερά δαμάσκηνα και βερίκοκα που γεμίζονται με μυρωδάτο ανάμεικτο κιμά.
Με ένα ποτήρι gluhwein στο χέρι θερμαίνουμε το μέσα μας και υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά! Είναι το χαρακτηριστικό ζεστό κρασί με μπαχαρικά που σερβίρουν στις χριστουγεννιάτικες αγορές της Βόρειας Ευρώπης.