ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
HOME  /  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αποτελέσματα 1-20 από 305 που βρέθηκαν αναζητώντας Χριστόφορος Πέσκιας.

1. Ντομάτες γεμιστές, ζουμερές, με κουκουνάρια, σταφίδες και πολλά, πολλά μυρωδικά

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/ντομάτες-γεμιστές-ζουμερές-με-κουκουνάρια-σταφίδες-και-πολλά-πολλά-μυρωδικά

Το αρχοντικό λαδερό του καλοκαιριού ζητά μελωμένη, ζουμερή γέμιση και μια μεγάλη δόση από φρέσκα μυρωδικά. Και όταν λέμε μεγάλη, εννοούμε μεγάλη· τόση ώστε να πρασινίσει το μείγμα....

2. Κοτόπουλο BBQ, αλλά στο γκριλ

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/κοτόπουλο-bbq-αλλά-στο-γκριλ

Απίθανη μαρινάδα, που μας εξασφαλίζει ένα αρωματικό και ροδοψημένο κοτόπουλο. Συνοδεύουμε με αρωματικό τζατζίκι και τηγανητές πατάτες ή ένα αφράτο λευκό πιλάφι που νοστιμίζουμε με τα υγρά του ταψιού....

3. Σαλάτα caprese

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/εύκολα-γρήγορα/σαλάτα-caprese

Η αποθέωση της απλότητας είναι αυτή η σαλάτα, που αν την παρασκευάσουμε με καλής ποιότητας υλικά (φρέσκια μοτσαρέλα, βιολογικές ντομάτες, θαλασσινό αλάτι και παρθένο ελαιόλαδο), γίνεται αξέχαστο έδεσμα....

4. Σπαγκέτι με κολοκυθάκια, αρακά και δυόσμο

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/σπαγκέτι-με-κολοκυθάκια-αρακά-και-δυόσμο

Τα τραγανά κολοκυθάκια της εποχής μπερδεύονται με τον γλυκό αρακά, τον μυρωδάτο δυόσμο και ένα αιχμηρό κεφαλοτύρι σε μια λαχταριστή μακαρονάδα....

5. Μαροκινό κοτόπουλο

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/μαροκινό-κοτόπουλο

Συνοδεύουμε με ένα αφράτο κουσκούς, βρασμένο σε ζωμό κότας....

6. Σούπα αυγολέμονο

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/σούπα-αυγολέμονο

Ήρθε η ώρα να μάθουμε να τη φτιάχνουμε σωστά....

7. «Σαγανάκι» φούρνου με λαδοτύρι Μυτιλήνης και μαρμελάδα λεμόνι

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/1-σαγανάκι-φούρνου-με-λαδοτύρι-μυτιλήνης-και-μαρμελάδα-λεμόνι

Σερβίρουμε το σαγανάκι με πράσινη σαλάτα από ρόκα και φύλλα κάρδαμου....

8. Σαλάτα με πολύχρωμες ντομάτες και βινεγκρέτ αντζούγιας

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/light-healthy/σαλάτα-με-πολύχρωμες-ντομάτες-και-βινεγκρέτ-αντζούγιας

9. Ραγού με αρνί και ζυμαρικά στον φούρνο

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/ραγού-με-αρνί-και-ζυμαρικά-στον-φούρνο

Διαλέξτε μεγάλα ζυμαρικά γι’ αυτή την ιταλιάνικη συνταγή, όπως paccheri (που μοιάζουν με ριγωτά κανελόνια) ή κοχύλες, για να φωλιάσει μπόλικη σάλτσα στο εσωτερικό τους....

10. Κρεατόσουπα με μοσχαρίσια μάγουλα και οσομπούκο

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/κρεατόσουπα-με-μοσχαρίσια-μάγουλα-και-οσομπούκο

Με τα πλούσια σε κολλαγόνο μάγουλα και το κότσι, η σούπα μελώνει έξοχα, νοστιμίζει τέλεια και δεν έχει ανάγκη από πολλά φτιασιδώματα....

11. Σις κεμπάπ με μοσχάρι

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/σις-κεμπάπ-με-μοσχάρι

12. Πάπια πορτοκάλι

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/1-πάπια-πορτοκάλι

13. Ψητό μοσχάρι κατσαρόλας με σάλτσα από ξερά βύσσινα

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/ψητό-μοσχάρι-κατσαρόλας-με-σάλτσα-από-ξερά-βύσσινα

Το ψητό μοσχάρι με γλυκόξινο βύσσινο είναι μια συνήθεια της οικογένειας Αλεπουδέλη, γαστρονομική αναφορά στη Ρωσία, όπου η οικογένεια διατηρούσε επαγγελματικές δραστηριότητες. Το σέρβιραν συνήθως με φορμαρισμένο πιλάφι γαρνιρισμένο με μικρές ντοματούλες γλασέ και με ρώσικη σαλάτα.Το κρέας πρέπει ιδεωδώς να είναι ψημένο μέτρια και το εσωτερικό του να είναι ροζέ», συμβουλεύει ο Χριστόφορος Πέσκιας. ...

14. Γαστρονόμος – Οι πιο ωραίες Κυριακές

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/γαστρονομία/ειδήσεις/γαστρονόμος-–-οι-πιο-ωραίες-κυριακές

Οι πιο ωραίες Κυριακές είναι αυτές που τις μοιραζόμαστε στο ίδιο τραπέζι με τους αγαπημένους μας. Η Κυριακή δεν έχει τις περαστικές μυρωδιές του φαγητού που με βιάση θα ετοιμάσουμε για να προλάβουμε όλα τα υπόλοιπα της κάθε μέρας....

15. Ινδικά αρνίσια κεμπάπ συνοδεία ραΐτας (ινδικό τζατζίκι)

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/ινδικά-αρνίσια-κεμπάπ-συνοδεία-ραΐτας-ινδικό-τζατζίκι

Aρωματικά και πικάντικα, τα κεμπάπ είναι εύκολο να τα ετοιμάσουμε στο σπίτι και να σπάσουμε λίγο την καθημερινή ρουτίνα. Αν έχουμε και ψησταριά, μπορούμε να τα ψήσουμε εκεί σε δυνατή θράκα, αλλιώς θα γίνουν ωραιότατα και στο γκριλ του φούρνου μας....

16. Μαγιάτικο με αβοκάντο και σάλτσα σόγιας

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/μαγιάτικο-με-αβοκάντο-και-σάλτσα-σόγιας

Εξωτικό, πρωτότυπο πιάτο, ό,τι πρέπει για να σπάσουμε τη μονοτονία της καθημερινότητας....

17. Μύδια με αλμυρίκια, μυρωδικά και εσπεριδοειδή

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/μύδια-με-αλμυρίκια-μυρωδικά-και-εσπεριδοειδή

Το καλοκαιρινό καλωσόρισμα του σεφ του Balthazar, Χριστόφορου Πέσκια, είναι ένα σπαρταριστό, μυρωδάτο ορεκτικό με μύδια, λες και μόλις έχει βγει από το νερό....

18. Musaqqa’a (αιγυπτιακός μουσακάς με ρεβίθια)

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/musaqqa-a-αιγυπτιακός-μουσακάς-με-ρεβίθια

Δεν υπάρχει μόνο ο greek mousaka, υπάρχει και ο τουρκικός, ο βουλγαρικός, ο τυνησιακός, ο λιβανέζικος, αλλά και ο αιγυπτιακός, με μία στρώση βρασμένα ρεβίθια στην επιφάνειά του αντί της μπεσαμέλ....

19. Κοτόπουλο με σάλτσα βερίκοκο και τζίντζερ

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/κοτόπουλο-με-σάλτσα-βερίκοκο-και-τζίντζερ

Στο τέλος, ρίχνουμε τον δυόσμο και αλατοπίπερο. Σερβίρουμε με πατάτες φούρνου ή τηγανητές....

20. Ειδική Έκδοση Γαστρονόμος BBQ

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/γαστρονομία/ειδήσεις/ειδική-έκδοση-γαστρονόμος-bbq

Το καλύτερο BBQ της ζωής μας - 45 μοναδικές συνταγές για ψήσιμο στη σχάρα...