ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
HOME  /  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αποτελέσματα 1-20 από 301 που βρέθηκαν αναζητώντας Χριστόφορος Πέσκιας.

1. Μαροκινό κοτόπουλο

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/μαροκινό-κοτόπουλο

Συνοδεύουμε με ένα αφράτο κουσκούς, βρασμένο σε ζωμό κότας....

2. Σούπα αυγολέμονο

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/σούπα-αυγολέμονο

Ήρθε η ώρα να μάθουμε να τη φτιάχνουμε σωστά....

3. «Σαγανάκι» φούρνου με λαδοτύρι Μυτιλήνης και μαρμελάδα λεμόνι

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/1-σαγανάκι-φούρνου-με-λαδοτύρι-μυτιλήνης-και-μαρμελάδα-λεμόνι

Σερβίρουμε το σαγανάκι με πράσινη σαλάτα από ρόκα και φύλλα κάρδαμου....

4. Σαλάτα με πολύχρωμες ντομάτες και βινεγκρέτ αντζούγιας

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/light-healthy/σαλάτα-με-πολύχρωμες-ντομάτες-και-βινεγκρέτ-αντζούγιας

5. Ραγού με αρνί και ζυμαρικά στον φούρνο

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/ραγού-με-αρνί-και-ζυμαρικά-στον-φούρνο

Διαλέξτε μεγάλα ζυμαρικά γι’ αυτή την ιταλιάνικη συνταγή, όπως paccheri (που μοιάζουν με ριγωτά κανελόνια) ή κοχύλες, για να φωλιάσει μπόλικη σάλτσα στο εσωτερικό τους....

6. Κρεατόσουπα με μοσχαρίσια μάγουλα και οσομπούκο

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/κρεατόσουπα-με-μοσχαρίσια-μάγουλα-και-οσομπούκο

Με τα πλούσια σε κολλαγόνο μάγουλα και το κότσι, η σούπα μελώνει έξοχα, νοστιμίζει τέλεια και δεν έχει ανάγκη από πολλά φτιασιδώματα....

7. Σις κεμπάπ με μοσχάρι

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/σις-κεμπάπ-με-μοσχάρι

8. Πάπια πορτοκάλι

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/1-πάπια-πορτοκάλι

9. Ψητό μοσχάρι κατσαρόλας με σάλτσα από ξερά βύσσινα

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/ψητό-μοσχάρι-κατσαρόλας-με-σάλτσα-από-ξερά-βύσσινα

Το ψητό μοσχάρι με γλυκόξινο βύσσινο είναι μια συνήθεια της οικογένειας Αλεπουδέλη, γαστρονομική αναφορά στη Ρωσία, όπου η οικογένεια διατηρούσε επαγγελματικές δραστηριότητες. Το σέρβιραν συνήθως με φορμαρισμένο πιλάφι γαρνιρισμένο με μικρές ντοματούλες γλασέ και με ρώσικη σαλάτα.Το κρέας πρέπει ιδεωδώς να είναι ψημένο μέτρια και το εσωτερικό του να είναι ροζέ», συμβουλεύει ο Χριστόφορος Πέσκιας. ...

10. Γαστρονόμος – Οι πιο ωραίες Κυριακές

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/γαστρονομία/ειδήσεις/γαστρονόμος-–-οι-πιο-ωραίες-κυριακές

Οι πιο ωραίες Κυριακές είναι αυτές που τις μοιραζόμαστε στο ίδιο τραπέζι με τους αγαπημένους μας. Η Κυριακή δεν έχει τις περαστικές μυρωδιές του φαγητού που με βιάση θα ετοιμάσουμε για να προλάβουμε όλα τα υπόλοιπα της κάθε μέρας....

11. Ινδικά αρνίσια κεμπάπ συνοδεία ραΐτας (ινδικό τζατζίκι)

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/ινδικά-αρνίσια-κεμπάπ-συνοδεία-ραΐτας-ινδικό-τζατζίκι

Aρωματικά και πικάντικα, τα κεμπάπ είναι εύκολο να τα ετοιμάσουμε στο σπίτι και να σπάσουμε λίγο την καθημερινή ρουτίνα. Αν έχουμε και ψησταριά, μπορούμε να τα ψήσουμε εκεί σε δυνατή θράκα, αλλιώς θα γίνουν ωραιότατα και στο γκριλ του φούρνου μας....

12. Μαγιάτικο με αβοκάντο και σάλτσα σόγιας

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/μαγιάτικο-με-αβοκάντο-και-σάλτσα-σόγιας

Εξωτικό, πρωτότυπο πιάτο, ό,τι πρέπει για να σπάσουμε τη μονοτονία της καθημερινότητας....

13. Μύδια με αλμυρίκια, μυρωδικά και εσπεριδοειδή

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/μύδια-με-αλμυρίκια-μυρωδικά-και-εσπεριδοειδή

Το καλοκαιρινό καλωσόρισμα του σεφ του Balthazar, Χριστόφορου Πέσκια, είναι ένα σπαρταριστό, μυρωδάτο ορεκτικό με μύδια, λες και μόλις έχει βγει από το νερό....

14. Musaqqa’a (αιγυπτιακός μουσακάς με ρεβίθια)

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/musaqqa-a-αιγυπτιακός-μουσακάς-με-ρεβίθια

Δεν υπάρχει μόνο ο greek mousaka, υπάρχει και ο τουρκικός, ο βουλγαρικός, ο τυνησιακός, ο λιβανέζικος, αλλά και ο αιγυπτιακός, με μία στρώση βρασμένα ρεβίθια στην επιφάνειά του αντί της μπεσαμέλ....

15. Κοτόπουλο με σάλτσα βερίκοκο και τζίντζερ

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/κοτόπουλο-με-σάλτσα-βερίκοκο-και-τζίντζερ

Στο τέλος, ρίχνουμε τον δυόσμο και αλατοπίπερο. Σερβίρουμε με πατάτες φούρνου ή τηγανητές....

16. Ειδική Έκδοση Γαστρονόμος BBQ

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/γαστρονομία/ειδήσεις/ειδική-έκδοση-γαστρονόμος-bbq

Το καλύτερο BBQ της ζωής μας - 45 μοναδικές συνταγές για ψήσιμο στη σχάρα...

17. Μακαρονάδα με πέστο ρόκας, σπαράγγια και ξινοτύρι Ίου

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/εύκολα-γρήγορα/μακαρονάδα-με-πέστο-ρόκας-σπαράγγια-και-ξινοτύρι-ίου

Μια δροσερή και ελαφριά μακαρονάδα για το καθημερινό τραπέζι....

18. Οι κεφτέδες του Χριστόφορου Πέσκια

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/οι-κεφτέδες-του-χριστόφορου-πέσκια

Λίγα μα καίρια τα μυστικά για να αποκτήσουν οι κεφτέδες απίθανα τραγανή κρούστα και απολαυστικά αφράτη ψίχα. Όσο για το άρωμα, εκτός από τον κλασικό δυόσμο (που χρησιμοποιούμε εν αφθονία), υπάρχει ένα ακόμα ταπεινό υλικό-έκπληξη, που τους απογειώνει....

19. Μαροκινό κοτόπουλο με λεμόνι, τζίντζερ και κουρκουμά

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/μαροκινό-κοτόπουλο-με-λεμόνι-τζίντζερ-και-κουρκουμά

Εύκολο αλλά ιδιαίτερο φαγητό, που συνοδεύεται ιδεωδώς με ένα αφράτο κουσκούς. Οι φετούλες λεμονιού με τη φλούδα τού δίνουν οξύτητα και φρεσκάδα. Μπορούμε, όμως, να καθαρίσουμε το λεμόνι από τη φλούδα και να χρησιμοποιήσουμε μόνο το εσωτερικό....

20. Μπακαλιάρος ελαφρόπαστος στο σπίτι, με τραγανή κρούστα σαν φύλλο και καρυδάτη σκορδαλιά

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/μπακαλιάρος-ελαφρόπαστος-στο-σπίτι-με-τραγανή-κρούστα-σαν-φύλλο-και-καρυδάτη-σκορδαλιά

«Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν ένα πιάτο μεγάλο», υποστηρίζει ο Χριστόφορος Πέσκιας. Μπακαλιάρος φρέσκος, παστωμένος στο σπίτι (!), δύο ζωτικά κόλπα της ιαπωνικής κουζίνας και ένα μυστικό για τη σκορδαλιά συναντώνται στο εθνικό πιάτο της 25ης Μαρτίου....