ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Αρχική Σελίδα  /  

Γλυκά απο το περιοδικό

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΜΕΧΡΙ 4 ΥΛΙΚΑ

Ανώμαλα σοκολατάκια

Ανώμαλα σοκολατάκια

Ανώμαλα σοκολατάκια, τα φτιάχνει μεν όλη η Ελλάδα, αλλά στο μυαλό μας έχουν συνδεθεί με τα παλιά καλά ζαχαροπλαστεία της Θεσσαλονίκης.
Σοκολατάκια με 2 υλικά

Σοκολατάκια με 2 υλικά

Νηστίσιμα, υγιεινά και θρεπτικά και με μόνο 2 υλικά αυτά τα σοκολατάκια είναι κάτι που δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σας όλο τον χρόνο.

ΟΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Σοκολατόπιτα σκεπαστή με ζύμη

Σοκολατόπιτα σκεπαστή με ζύμη

Από κάτω σαν τάρτα, από πάνω σαν μπισκότο και από μέσα σαν μπράουνι. Τι είναι; Αυτή η θεϊκή σοκολατόπιτα του Στέλιου Παρλιάρου που είναι κρυμμένη μέσα σε ζύμη!

ΚΛΑΣΙΚΑ+ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Τα τέλεια cookies

Τα τέλεια cookies

Τα κλασικά cookies. Μαλακά μέσα και κάπως υγρά, με τα κομμάτια σοκολάτας να «σκάνε» απολαυστικά εδώ κι εκεί στο δόντι.
Αμυγδαλόπιτα με φρούτα του δάσους

Αμυγδαλόπιτα με φρούτα του δάσους

Μια πλούσια αμυγδαλόπιτα, το μαύρο ρούμι τής δίνει μια σχεδόν γιορτινή βαρύτητα, ενώ τα φρούτα του δάσους μια δροσερή τους οξύτητα.

ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΩΝ

Basque Burnt Cheesecake

Basque Burnt Cheesecake

Τη συνταγή μάς έδωσε η Ίριδα-Ανάφη Ιγνατίου, η οποία σπουδάζει ζαχαροπλαστική. Είναι μια συνταγή που έχει βρει σε ξένο περιοδικό αλλά έχει προσαρμόσει στα γούστα της. «Είναι κρεμώδες και πιο βελούδινο από το κλασικό τσίζκεϊκ», σημειώνει, «με μια σκούρα, καφετί επιφάνεια. Στους επαγγελματικούς φούρνους κανονικά παίρνει εντελώς μαύρο χρώμα, αλλά στο σπίτι δεν είναι εύκολο να το πετύχουμε αυτό χωρίς να το κάψουμε». Επίσης, μας προτείνει να το σερβίρουμε με φρέσκα μύρτιλα, αν βρούμε. «Είναι ένα γλυκό ιδανικό για τον απογευματινό καφέ», μας λέει.

Αφιερώματα