Στη Γαλαταριά της Πάφου, σε ένα τόπο με δικό του μικροκλίμα κοντά στον Στατό - Άγιο Φώτιο, βρίσκεται η μονάδα της οικογένειας Φιλίππου με την ονομασία Παραδοσιακά Προϊόντα Κατσουράς. Σχετικά ήπιοι χειμώνες και δροσερά καλοκαίρια επιτρέπουν στις αίγες να βόσκουν στη φύση και να παράγουν γάλα πρώτης ποιότητας. Με αυτό το γάλα από συνεργάτες κτηνοτρόφους φτιάχνουν έναν εξαιρετικό τραχανά, ήπια ξινό που έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στην τυφλή γευσιγνωσία του περιοδικού.
Διακόσια και πλέον χρόνια συνεχούς λειτουργίας υπό την ίδια οικογένεια, η πρώτη θέση στην ελληνική αγορά, οι συνεχείς επενδύσεις της σε τεχνολογία και ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι κάποια από τα στοιχεία που κάνουν την εταιρεία Μύλοι Λούλη τόσο ξεχωριστή.
Ενα εστιατόριο στις Βρυξέλλες, ο Νότος, και ο δημιουργός του Κωνσταντίνος Ερίνκογλου σηκώνουν στους ώμους τους τη φήμη της ελληνικής κουζίνας στο Βέλγιο. Και κατακτούν καρδιές και τίτλους ευγενείας.