ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Αρχική Σελίδα  /  

Γλυκά απο το περιοδικό

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
ΚΛΑΣΙΚΑ+ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Πάστα φλόρα με μαρμελάδα μανταρίνι

Μερίδες: ια ταρτιέρα 26 εκ.
Προετοιμασία: 15'
Χρόνος: 45'
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτριας Δυσκολίας
Νίκη Χρυσανθίδου

Συνταγή: Νίκη Χρυσανθίδου

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος

Αποθήκευση για αργότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοφιλή

Γλυκόξινα ρεβίθια

Σαρδέλες ψητές