Warning: session_start(): open(/var/lib/php5/sessions/sess_p99n1c8g8b995phhihhu6eojb5, O_RDWR) failed: Read-only file system (30) in /home/www/gastronomos.kathimerini.com.cy/index.php on line 1
Γαστρονομία - Ειδήσεις | γαστρονόμος Κύπρου
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Οι μεγάλοι νικητές για το 2018 ήταν ο Κριστόφ Μπακιέ και ο Μαρκ Βεϊρά

Ο Ανδρέας Μαυρομμάτης ο πρώτος Κύπριος σεφ με αστέρι Michelin

Τα αστέρια Michelin δόθηκαν στους κορυφαίους της γαστρονομίας και η η νέα έκδοση του οδηγού παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Seine Musicale στο Παρίσι. Η λίστα του περιλαμβάνει 621 εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin
Το βιβλίο κυκλοφορεί και στα αγγλικά δίνοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της κυπριακής κουζίνας

«Θησαυροί της Κυπριακής Κουζίνας»

Εδώ και 16 χρόνια, η Μαριλένα Ιωαννίδου ερευνά την παράδοση και ιστορία της Κύπρου με άξονα την κουζίνα και τον πολιτισμό γύρω απο το φαγητό.
Επιτέλους, θα φάμε πρωινό στα Tiffany's!

Επιτέλους, θα φάμε πρωινό στα Tiffany's!

Από σήμερα, Παρασκεύη 10/11, ο γνωστός οίκος κοσμήματος εγκαινιάζει ένα καφέ κάνοντας πραγματικότητα την αγαπημένη συνήθεια της Χολι στην ταινία «Breakfast at Tiffany's».
Η κουζίνα του μέλλοντος

Η κουζίνα του μέλλοντος

Η νέα ηλεκτρική κουζίνα της Candy-Hoover περιέχει κάμερα εντός φούρνου, για να βλέπετε τη διαδικασία και την εξέλιξη του ψησίματος από την οθόνη του κινητού σας.
Όταν ο «Γαστρονόμος» μαγείρεψε  για τους New York Times


Όταν ο «Γαστρονόμος» μαγείρεψε για τους New York Times


«Το μόνο πράγμα που χρειάζεσαι ως επισκέπτης στην Ελλάδα είναι μία φέτα ωραίο ψωμί με καλό ελαιόλαδο, εκεί βρίσκεται η πραγματική ομορφιά αυτού του τόπου». Τάδε έφη Patrick Chappatte, ο διάσημος σκιτσογράφος των New York Times.
Steak Bar by Kiku

Steak Bar by Kiku

Μεγάλη η ποικιλία των πιάτων που σερβίρονται στον 1ο όροφο του Yoleni’s Flagship Store στο Κολωνάκι.
Rock’n’roll ξανά

Rock’n’roll ξανά

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες προκειμένου να ανοίξει ξανά το θρυλικό Rock ‘n’ Roll στη Λουκιανού.
Trap και ΜεΖεν

Trap και ΜεΖεν

Τα σημαντικά νέα για το μπαρ του Συντάγματος είναι η μόνιμη συνεργασία με το περίφημο τσιπουράδικο ΜεΖεν του Βόλου.
Ο chef, Έκτορας Μποτρίνι

Υψηλή γαστρονομία με μια δόση εσπρέσο

Για δυο μέρες αστεράτοι σεφ, καταξιωμένοι pastry chefs και ένας σομελιέ ένωσαν τις δυνάμεις τους αποκλειστικά για τη Nespresso, παντρεύοντας αρμονικά τα αρώματα των εκλεκτών ποικιλιών καφέ με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ελληνικής κουζίνας.
Η εμπειρία που λέγεται Quique Dacosta

Η εμπειρία που λέγεται Quique Dacosta

Ένα απογειωτικό μενού 16 πιάτων απολαύσαμε στα πλαίσια των 4hands event που διοργανώνει το μπουτίκ ξενοδοχείο Kensho στη Μύκονο.
Γαστροταξιδιώτες στην Ελλάδα

Γαστροταξιδιώτες στην Ελλάδα

Το Cuisine Blue είναι μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα, όπου οι ταξιδιώτες ανά την Ελλάδα συναντιούνται με ντόπιους οικοδεσπότες που προσφέρουν εμπειρίες γαστρονομίας και πολιτισμού.

Αφιερώματα